fredag 16. januar 2009

Mere gaver

Jeg har kjøpt noen puslespill og tegnesaker i dag. Men så kom jeg på at jeg skal ut å synge med koret i kveld, så planen er nå å spørre der, om noen har noe å bidra med.
Ellers ble vi vel ikke helt enige om hvordan vi gjør dette med gaver, eller hvor mye vi skal bruke til det. Håper flere kan blogge litt snart. Lurt det, sant ja??
Men du har jo lagt ut mye, Berit, jeg kan godt betale det halve til så lenge, hvis du ønsker det.

6 kommentarer:

  1. Heisann Kjellrun, og takk for tilbudet ang pengene. Vi kan jo summere opp når alle har shoppet- det går fint å legge ut de pengene så lenge. Berit

    SvarSlett
  2. Du må ta mor di et lite kurs i blogg, artig om flere kan inn å skrive litt.

    SvarSlett
  3. "Klarte det sjøl æ no", men Berit er god å ha til å hjelpe. Tør ikke prøve om jeg kan tulle bort hele greia. Skal ha mere fri nå når Lars reiser til Italia idag og da skal jeg se over hva jeg har og hva jeg trenger å handle. Fikk 300 kr. av en kollega igår som hun ville jeg skulle kjøpe tegnesaker for og ta med.

    SvarSlett
  4. Jeg har også fått litt penger for å handle inn for. Oppfordret de i koret om å varsle hva de eventuelt vil gi, men har ikke hørt noe. Tror kanskje at alle må beregne en ekstra koffert, så får vi heller se.

    SvarSlett
  5. Velkommen på blogg forresten.

    SvarSlett
  6. Var i banken å hentet "dollar" igår og fikk bl. a. 50 hodelykter som vi kunne ta med.Må kjøpe batterier men fikk noen penger i onsdagsklubben som vi kan bruke av. Trenger nok to kofferter alle ja.Vi får ta en runde når vi kommer til byen på lørdag.S. Steinskog trodde det var lurt å handle i Norge hvis vi har plass i koffertene.

    SvarSlett